Zoolandian palvelut

Mikä voisikaan olla mieleenpainuvampaa kuin lasten syntymäpäivät Zoolandian monipuolisessa ja hauskassa ympäristössä! | Lieto, Turku

Tervetuloa Zoolandiaan viettämään mieleenpainuvia syntymäpäivähetkiä! Olemme jaotelleet synttärihinnaston kolmeen kategoriaan ajankohdan ja tarjonnan mukaan. Synttäritpaketit juhlitaan omatoimisesti ja niihin sisältyy synttäripöytä tunnin ajan. Lisäpalveluna voitte esimerkiksi tilata synttäriherkut valmiiksi katettuna tai vaikka laaman vierailemaan kemuissa. Katso lisää, mitä kaikkea kivaa on tarjolla!

Lisätiedot ja varaukset 010 423 4140 tai

 

KESÄSYNTTÄRIT 6.6. – 14.8.2016

Kutsu kaverit ja vietä hauskimmat kesäsynttärit Zoolandiassa!

Rannekkeella käytössänne ovat kaikki kesäkautemme laitteet ja leikkipaikat sekä karvaiset asukkaamme ovat teitä tervehtimässä aukioloaikojemme mukaan. Juhlia voitte vaikka koko päivän!

Kutsut ovat omatoimisynttärit, joissa vanhemmat hoitavat aikataulut, ohjauksen sekä tarjoilun itse. Lastenkutsuilla saatte käyttöönne synttäripöydän, joka tulee varata etukäteen  010 423 4140.

Hinta: min. 10 lasta / 195 €, lisälapset 19.50 €. Hinta sisältää sisäänpääsyn sankarin vanhemmille (2 hlöä).

Lisäpalveluna

Synttäriherkut valmiiksi katettuna 7€ / lapsi. Sisältää limua, mehua, pop cornia, sipsejä, erilaisia makeisia, jäätelöpuikot ja ilmapallot.

Hot dog tai lihapiirakka tai sämpylä 2,80€ / lapsi.

Lisäpalveluna eläimiä tai puuhaa? Katso täältä.

 

SYYSSYNTTÄRIT 15.8. – 30.9.2016

Viettäkää syksyn hauskimmat synttärit meillä! Juhlapäivä on joka lauantai klo 11 – 15. 

Käytössänne ovat seikkailualue; maapomppu, labyrintti, vaijeriliuku ja keinut. Puiston laitteista käytössä ovat sähköautot ja polkuautot, pyöriväputki, Tower-torni sekä Hupipuiston laitteet: hyppyvene Nautic Jet, Luna Loop -kieputin, kiipeilyvuori-Vulcano, keinuva Komet, Jungle Loop -kieppi. Sisäleikkipaikkoja löytyy Toimintahallista, jossa on mm. kiipeilyseinä, soft-tykit, disco, liukumäkiä, labyrintti. Pienemmille lapsille on oma leikkipaikka, jossa mm. pomppulinna, pallomeri, viidakkoseikkailu ja kauppaleikki. Tallissa pääsee ratsastamaan pehmopolleilla ja pomppimaan seikkailurata-pomppulinnaan joka kelillä. Unohtaa ei sovi ihania eläimiä, joiden touhuissa riittää ihmeteltävää kaikenikäisille. Kauhukuja K-12 on avoinna – jos uskallat!

Hinta: min. 10 lasta / 180 €, lisälapset 18 €. Hinta sisältää sisäänpääsyn sankarin vanhemmille (2 hlöä).
Kutsut ovat omatoimisynttärit, joissa vanhemmat hoitavat aikataulut, ohjauksen sekä tarjoilun itse. Saatte käyttöönne synttäripöydän, joka tulee varata etukäteen – varaa tästä 010 423 4140.

Lisäpalveluna

Synttäriherkut valmiiksi katettuna 7€ / lapsi. Sisältää limua, mehua, pop cornia, sipsejä, erilaisia makeisia, jäätelöpuikot ja ilmapallot.

Hot dog tai lihapiirakka tai sämpylä 2,80€ / lapsi.

Lisäpalveluna eläimiä tai puuhaa? Katso täältä.

TALVISYNTTÄRIT 1.10. – 30.11.2016

Hauskimmat synttärit juhlitaan Zoolandiassa! Juhlapäivä on joka lauantai (ei 5.11) klo 12-15. 

Käytössänne ovat sisäleikkipaikat; Toimintahalli, jossa on mm. kiipeilyseinä, soft-tykit, disco, liukumäkiä, labyrintti sekä pienten lasten leikkipaikka, jossa on mm. pomppulinna, pallomeri, viidakkoseikkailu ja kauppaleikki. Tallissa pääsee ratsastamaan pehmopolleilla ja pomppimaan Seikkailurata-pomppulinnaan joka kelillä. Unohtaa ei sovi ihania karvaisia asukkaitamme, joiden touhuissa riittää ihmeteltävää kaikenikäisille. Kauhukuja K-12 on avoinna!

Hinta: min. 10 lasta / 150 €, lisälapset 15 €. Hinta sisältää sisäänpääsyn sankarin vanhemmille (2 hlöä).
Kutsut ovat omatoimisynttärit, joissa vanhemmat hoitavat aikataulut, ohjauksen sekä tarjoilun itse. Lastenkutsuilla käytössänne on synttäripöytä, joka tulee varata etukäteen – soita ja varaa vuoden hauskimmat synttärit tästä 010 423 4140.

Lisäpalveluna eläimiä tai puuhaa? Katso täältä.